MANİSA / DEMİRCİ - İcikler Ortaokulu

BURSLULUK SINAVI

2024 YILI İLKÖĞRETİM(5-6-7 VE 8.SINIF) VE ORTAÖĞRETİM (9-10 VE 11.SINIF) KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURU KILAVUZU MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ WWW.MEB.GOV.TR İNTERNET ADRESİNDE YAYIMLANMIŞTIR

2024 YILI BURSLULUK SINAVI BAŞVURU İŞLEMLERİ İÇİN VELİLERİMİZİN AŞAĞIDAKİ GÖRSELLERDE DETAYLI OLARAK AÇIKLANAN BELGELERİ EKSİKSİZ OLARAK HAZIRLADIKTAN SONRA;

13 ŞUBAT-1 MART 2024 TARİHLERİ ARASINDA OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAŞVURARAK İŞLEMLERİNİ TAMAMLAYABİLİRLER.

*** BAŞVURU İŞLEMLERİ İÇİN VELİNİN BİZZAT OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURMASI GEREKMEKTEDİR.

Bursluluk başvuru ve uygulama kılavuzu için TIKLAYINIZ

Sınav ilçe merkezinde yapılacak Bursluluk sınavı giriş yerlerini sınavdan 7 gün önce e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden öğrenebilirsiniz.

Sınav giriş belgeleri sınava gireceğiniz okul idareleri tarafından çıkarılıp sınava gireceğiniz salon ve sırada hazır olacaktır.

07-02-2024

Yayın: 07.02.2024 - Güncelleme: 07.02.2024 11:13 - Görüntülenme: 41